Jeu de Boules-toernooi – update

 

**** Zondagmorgen, 22 april is de laatste dag van het jeu-de-boules toernooi; er wordt gespeeld vanaf 10 uur.
Het blijft nog mooi weer: kom naar de Gasterije om gewoon even te kijken; het dorpshuis en het terras zijn open en Marchinus en Miranda zijn present! ****

Na de feestelijke opening van de Jeu de Boules-baan in april 2017, met veel belangstelling uit het dorp, bleef het stiller op de baan dan gehoopt. Elke zondagmorgen werd er gespeeld door 4 ‘die-hearts’, soms door 6 of 8 spelers, maar Jeu de Boules in Gasteren verdient meer belangstelling.

Daarom neemt sportvereniging de Rietvogels het initiatief voor een klein maar gezellig toernooi op drie opeenvolgende zondagmorgens op: 8, 15 en 22 april. De precieze invulling van de organisatie en het tijdstip van de wedstrijden hangen af van het aantal deelnemers. De insteek is dat elke deelnemer drie keer een uurtje kan spelen; lukt dat niet op de geplande zondagmorgen(s), dan zoeken we in onderling overleg een ander moment.

Op de finaledag, 22 april, zorgen we voor een gezellige afsluiting.

Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar Ben Mulder, tot uiterlijk donderdag 5 april; bellen mag ook (b.m.mulder@gmail.com; 0592-238033).