Onderzoek: waar doet u uw boodschappen?

Het onderzoeksbureau IODC nodigt namens het College van B&W van de Gemeente Aa en Hunze inwoners van Gasteren (en daarbuiten) uit voor een onderzoek.

De gemeente Aa en Hunze en de provincie Drenthe zetten zich samen met winkeliers in voor aantrekkelijke binnensteden, dorpscentra en een compleet winkelaanbod. Om dit zo goed mogelijk te doen, vraagt de provincie uw medewerking aan dit onderzoek naar koopgedrag. Doet u uw dagelijkse boodschappen dicht bij huis of gaat u hiervoor naar een andere plaats? Waar gaat u heen als u bijvoorbeeld kleding en schoenen koopt? Hoe vaak koopt u online? En hoe tevreden bent u over het winkelaanbod bij u in de buurt?

U vindt de vragenlijst door deze link aan te klikken. En deze is in te vullen tot en met zondag 24 november. Het invullen kost u ongeveer 15 minuten.

In het voorjaar van 2020 maakt het onderzoeksbureau de resultaten van het onderzoek bekend op de website www.kso2019.nl. Op deze website kunt u ook meer achtergrondinformatie vinden over het onderzoek. Als u nog vragen heeft, kunt u contact opnemen met de helpdesk via helpdesk Aa en Hunze panel.

De onderzoekers hopen op uw deelname.