Magnusfair op 18 april AFGELAST

De rommelmarkt van de Magnuskerk, sinds negen jaar beter bekend als de MAGNUSFAIR, is een begrip in Anloo en omstreken. Al 32 jaar wordt in het vroege voorjaar deze markt georganiseerd waar vele vrijwilligers zich belangeloos voor inzetten. Met deze rommelmarkt wordt geld ingezameld voor het onderhoud van Anloo’s 900 jaar oude Magnuskerk, de oudste kerk van Drenthe.

Deze 32ste editie van de Magnusfair vindt zoals altijd plaats in en rondom de prachtige oude kerk van Anloo. Je vindt er een keur aan bruikbare en vriendelijk geprijsde spullen, zoals lampen, speelgoed, kleding, glas en serviesgoed, gereedschap,  boeken, potten, pannen, vazen  enzovoort.  Ook zijn er diverse versnaperingen te koop.

Zonder koopwaar geen markt en dus zijn we zeer dankbaar wanneer u  bruikbare spullen die bijvoorbeeld loskomen bij de voorjaarsschoonmaak niet weggooit maar inbrengt bij ons.

Inbrengen kan op 16 en 17 april bij de Magnuskerk tussen 14.00 en 18.00 uur.

Meubilair en elektrische apparaten kunnen niet worden ingebracht, printer-cartridges en mobiele telefoons wel.

 

De MAGNUSFAIR is op zaterdag 18 april in en om de kerk van Anloo van 10.00 tot 14.00 uur. De toegang is gratis. Iedereen is van harte welkom om een kijkje te komen nemen en natuurlijk om te kopen.