Jeu de Boules toernooi: een prachtige seizoenstart

In de afgelopen weken hebben we ons jaarlijkse jeu de boules toernooi gespeeld: een mooie start voor het nieuwe seizoen. Met 12 deelnemers werd er op 3 zondagen in april op de JdeB baan bij de Gasterije gespeeld om de punten, elke week met wisselende teamsamenstelling. Zo kon na drie speeldagen een individuele eindstand worden opgemaakt, en dat werd spannend! De winnaar werd Jan Roelof Speelman (16 punten gemiddeld), op de voet gevolgd door Jantje Stokker en Henk Lammerts (elk met 15 punten).

Bij elk spel werd er gegooid met opperste concentratie en veel inzet; toch stond het speelplezier voorop: het was echt sportief, gemoedelijk en gezellig.

De laatste wedstrijddag werd na de prijsuitreiking afgesloten met een heerlijke kop soep met een broodje (verzorgd door Jantje en Johanna).

Ter verhoging van de feestvreugde had Jan Roelof een speciaal JdeB bordje gemaakt, dat een mooi plekje zal krijgen bij de baan.

Al met al een prachtig opstapje naar een mooi JdeB seizoen. De jeu-de-boulers spelen elke zondagmorgen vanaf 10 uur. Iedereen die mee wil doen is van harte welkom. Kom gewoon naar de baan, ook al wil je maar een enkele keer meespelen: wees welkom.


Foto’s