Hond in Focus

Beste dorpsgenoten,

Mogelijk kennen jullie mij al als hondenfotograaf van Heidstra Fotografie. Met trots wil ik laten weten dat ik een extra bedrijfsactiviteit gestart ben, waardoor Gasteren nu ook een webshop rijker is. Namelijk: Hond in Focus! Dè Webshop voor 100% Natuurlijke hondensnacks.

Gezond, hypoallergeen, natuurlijk en betrouwbaar
Waar kun je nog zeker zijn van 100% natuurlijke producten die ook van betrouwbare herkomst zijn? Teveel hondensnacks komen uit landen waar goedkoop geproduceerd wordt en waar niet zo op de regels wordt gelet m.b.t. voedselveiligheid.
Niet zelden wordt er slachtafval, ook van andere diersoorten, toegevoegd. Bestaat het hoofdbestanddeel uit goedkoop vleesmeel en granen, bevat het suikers en kleurstoffen. De houdbaarheid wordt verlengd met chemische bewerkingen, pesticiden en conserveringsmiddelen. Het zijn producten die wat betreft samenstelling en bewerking ver afstaan van een natuurlijk product, ook al worden ze wel zo genoemd,

Na een lange en kritische zoektocht is het mij gelukt om hondensnacks te vinden die nog echt 100% natuurlijk zijn en van premium kwaliteit. Ze komen uitsluitend van producenten uit Nederland en Duitsland, die te maken hebben met strenge controles vanuit de Voedsel en Warenautoriteit. Bij ons vind je gegarandeerd geen producten die uit Azië, ZuidAmerika of Oost Europa komen.

Onze liefste viervoeters verdienen alleen maar het allerbeste!

U kunt een kijkje nemen in de webshop www.hondinfocus.nl.

Wel zo gemakkelijk voor dorpsgenoten; de producten die in de webshop worden gekocht, kunnen ook op afspraak afgehaald worden. Voor mij ook geen probleem om ze even bij u langs te brengen. Heeft u vragen of opmerkingen, neem gerust contact op.
Marchien Heidstra, Zandkampen 28, mobiel: 0611297316, email: info@hondinfocus.nl.