Bert Hadders en Otto Groote IN DE SPEULKOEL

Bert Hadders en Otto Groote IN DE SPEULKOEL

Wat is er mooier dan op een lome zomermiddag met vrienden en bekenden, én vooral veel onbekenden met dezelfde passie, te luisteren naar de prachtige liedjes van twee geliefde singer-songwriters. En dat in een omgeving waar het luistergenot aangevuld wordt door de zang van vogels, aan de rand van het bos.

Zondagmiddag 28 augustus is dat weer mogelijk. Otto Groote en zijn vriend Bert Hadders komen weer naar Anloo voor een gezamenlijk optreden in het Openluchttheater de Speulkoel.
Bert Hadders kent iedereen! En Otto Groote (al weer voor de vierde keer in De Speulkoel) heeft een groeiende schare fans, sommigen komen speciaal voor hem naar Anloo. Fijne luisterliedjes in Veenkoloniaal Drents; en in het Plattdüütsch, dat er zo dicht tegen aan ligt dat het bijna eigen klinkt.

De voorvaderen van zowel Bert Hadders als Otto Groote werden geboren in de buurt van Westerbork, in Drenthe. Beiden zónder gouden lepel in de mond. Otto’s grootvader emigreerde naar Duitsland om te ontsnappen aan de armoede, terwijl de grootvader van Bert in Nederland bleef.

De twee vrienden zullen, naast een gezamenlijk optreden aan het einde van de voorstelling, ook elk een solo-optreden verzorgen.
In de intieme sfeer van Openluchttheater de Speulkoel belooft dit een sfeervolle en gedenkwaardige middag te worden.

Mis dit optreden niet: zondagmiddag 28 augustus, 14.30-17.00 uur.
Kaarten à € 12,50 zijn verkrijgbaar aan de kassa (Vrienden Speulkoel € 5,- korting, kinderen gratis). Reserveer een plaats door te mailen naar speulkoel@rondommagnus.nl, vermeld het aantal kaartjes, uw telefoonnummer en ook graag uw adres. U betaalt dan (bij aanvang van het optreden) de voorverkoopprijs.

Otto Groote en Bert Hadders foto’s De Speulkoel (Inge de Goed)