Dorpshuis zoekt nieuwe beheerder – update

Let op: reactie kan nog tot 25 januari

Na het vertrek van Marchinus en Miranda per 1 januari 2022, is het bestuur van de Stichting Dorpshuis Gasteren op zoek naar een nieuwe beheerder voor Dorpshuis de Gasterije.

Het is Marchinus en Miranda, met veel enthousiasme en inzet, gelukt om de uitstraling en het activiteitenaanbod van Dorpshuis de Gasterije sterk te verbeteren, ondanks de Corona-maatregelen. Desondanks liggen er voldoende mogelijkheden voor eigen invulling door de nieuwe beheerder. Het dorpshuisbestuur komt graag in contact met mensen uit Gasteren en omgeving, die geïnteresseerd zijn om de beheerstaken binnen enkele maanden over te nemen.

De beheerder is de spil in het functioneren van het dorpshuis. Bestuur en bezoekers verwachten van de beheerder een enthousiaste en open instelling in de omgang met gebruikersgroepen en vrijwilligers.

De beheerder werkt op basis van een pachtovereenkomst; in overleg met het dorpshuisbestuur is er voor de toekomstige beheerder speelruimte om het takenpakket en de invulling van de beheerdersfunctie naar eigen wens aan te passen. Inschakeling van vrijwilligers voor incidentele en structurele taken behoort tot de mogelijkheden. Meer informatie over deze beheerdersfunctie is te vinden op: beheertaken de Gasterije

Als u belangstelling heeft voor deze functie (of iemand kent die daarvoor belangstelling heeft), kunt u tot uiterlijk 25 januari 2022 contact opnemen met Arno Klee, voorzitter van Stichting Dorpshuis Gasteren: telefonisch (0592-238028) of per e-mail (arnoklee@icloud.com).