Aerobics / keep fit is vooral bedoeld voor het behouden of verbeteren van je fitheid, maar het helpt ook uitstekend om je vetten en kookhydraten te verbranden.

Elke vrijdagochtend is er een uurtje aerobics of keep-fit, zoals het soms ook wel wordt genoemd.
Dit uurtje wordt op enthousiaste en deskundige wijze verzorgd door  Bea Tiems uit Anloo. Het streven van Bea is door veel afwisseling en in overleg met de sporters het enthousiasme hoog te houden. Ze maakt ook wel eens een circuitje, voor wat afwisseling tussen conditie- en krachtoefeningen, wat door de sporters zeer gewaardeerd wordt. Ook wordt gebruik gemaakt van steps. Ook de populaire zumba-dans wordt beoefend in sommige trainingen.

Met sportvereniging GAVAS uit Anloo is de afspraak gemaakt dat deelnemers uit Gasteren zo nu en dan ook deel kunnen nemen aan een vergelijkbaar uurtje in Anloo (op maandagavond, ook begeleid door Bea) en vice-versa. Hier wordt door de sporters uit zowel Anloo als Gasteren regelmatig gebruik van gemaakt, als ze een keer niet kunnen op hun eigen avond/morgen.

Vind je het leuk om eens mee te doen, bel of mail dan even met de contactpersoon van de Rietvogels of kom gewoon op een vrijdagmorgen naar het dorpshuis.

Plaats:                 dorpshuis de Gasterije
Tijd:                    elke vrijdagochtend van 9 – 10 uur
Begeleider:          Bea Tiems
Contactpersoon:   Klaasje Hollander; M: 06-21240535; E: klaasjehollander@gmail.com