Stichting Dorpshuis Gasteren zoekt bestuursleden! – update –

Zoals iedereen wellicht al gemerkt heeft: ‘Het gaat goed met het dorpshuis!

De verschillende zalen en ruimten zijn zowel overdag als ’s avonds met regelmaat bezet door vaste gebruikers en steeds vaker ook door gebruikers die incidenteel gebruik maken van ons dorpshuis!

Is er catering gewenst, dan wordt dat geregeld. We kunnen met elkaar inmiddels zelfs grote evenementen aan! Alles dankzij een enthousiaste groep vrijwilligers met als kern een actief bestuur!

Word jij onze nieuwe voorzitter?

Voor dat actieve bestuur zijn we m.i.v. 1 juli 2022 op zoek naar een nieuwe voorzitter. Arno Klee heeft deze functie met verve vervuld en neemt afscheid. Hij heeft de pensioengerechtigde leeftijd voor vrijwilligers inmiddels ruim overschreden.

De nieuwe voorzitter hoeft het zeker niet alleen te doen, de ervaren en actieve kern blijft. Samen zetten we de schouders er onder en zorgen we dat ons dorpshuis goed blijft draaien.

Samen met een nieuwe voorzitter met wellicht een frisse blik willen we ook vooruit kijken en zorgen dat het dorpshuis ook voor de toekomst voor de inwoners van Gasteren en omstreken ‘the place to be’ is (of vrij in het Drents vertaald ‘waor ie wezen mot’).

Een dorpshuis voor iedereen! Laagdrempelig en gastvrij.

Wie pakt de handschoen op?

Een nieuwe penningmeester!

We kunnen melden dat zich voor de functie van penningmeester per 1-1-2023 inmiddels een kandidaat heeft gemeld! Daar zijn we heel blij mee.

Kom je gewoon als lid ons bestuur versterken?

Wil je geen voorzitter zijn en ook geen penningmeester en lijkt het je wel leuk om mee te denken over het reilen en zeilen van het dorpshuis? Dan kan je je natuurlijk ook aanmelden als bestuurslid en eerst even de kat uit de boom kijken. De tijdsinvestering is afhankelijk van de uitdaging die je zoekt. Minimaal twee keer per jaar neem je deel aan een algemene vergadering van Stichting Dorpshuis Gasteren.

Geïnteresseerd en meer weten?

Lijkt één van bovengenoemde functies je wel wat en wil je er eerst wat meer over weten? Wij gaan graag met je in gesprek.

  • Arno Klee    voorzitter en algemene zaken  06-57340471        arnoklee@icloud.com
  • Berry Tiems  onderhoud, beheer                06-10283572        berry.tiems@gmail.com
  • Jan Post       beheer en activiteiten            06-25033726        janpost56@gmail.com