Steun uw lokale clubs via Rabo ClubSupport

*** Ben je lid van de Rabobank: doe dan mee; stemmen kan nog tot dinsdag 27 september *** 

De Rabobank draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseert zij Rabo ClubSupport, speciaal voor verenigingen en stichtingen. De Rabobank stelt landelijk 1,5 miljoen euro beschikbaar.

Dit jaar doen vanuit ons dorp IJsvereniging Wintervreugd, Sportvereniging de Rietvogels, Vereniging Gasteren Goed voor Elkaar en Stichting Dorpshuis Gasteren weer mee aan deze actie.

Stemmen
Van 5 september tot 27 september 2022 mogen leden van Rabobank Assen en Noord-Drenthe ouder dan 12 jaar drie stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs. Elke stem is geld waard! De deelnemende verenigingen ontvangen het aantal op hen uitgebrachte stemmen maal het bedrag dat een stem waard is. Dus hoe meer stemmen, hoe groter de opbrengst voor onze clubs.

Oproep aan alle Rabobank-leden: stem!

 

Hoe werkt het?
Ga naar de Rabobank website zoals je dat gewend bent voor ‘bankzaken’. Je komt direct op de Rabo ClubSupport pagina. Klik op ‘Stem nu’, log in, volg de instructies en breng je stem uit. (Als je Clubsupport niet direct in beeld krijgt: Log in, zoals je dat gewend bent, zoek onder ‘Service’, Snel naar ‘ClubSupport’, Stem nu en volg de instructies).
Tip: In het zoekveld bovenaan de lange lijst van organisaties die allemaal meedoen kun je zoeken op ‘Gasteren‘. Dan krijg je de 4 deelnemers uit ons dorp in beeld en kun je een keuze maken voor maximaal 3 verenigingen. Als je 3 verenigingen ingevuld hebt kun je doorklikken op ‘Volgende stap’ en daarna op ‘Stem bevestigen’. Ter afsluiting word je bedankt voor je bijdrage.

 

Bestedingsdoelen:

IJsvereniging Wintervreugd:
Het vlonder met trap heeft als doel veilig het ijs te kunnen betreden. Het huidige vlonder is in slechte staat en aan vernieuwing toe.

Sportvereniging de Rietvogels:
Er zijn 2 biljarts, waarvan elke 3 jaar het laken moet worden vervangen. Daarvoor willen we graag deze keer het geld van de Rabo clubsupport inzetten.

Vereniging Gasteren Goed voor Elkaar:
Één van de activiteiten van Gasteren Goed voor Elkaar is ‘Samen Koken – Samen Eten’. Dorpshuis De Gasterije beschikt niet over alle benodigde keukenapparatuur of kookgerei. Met de ClubSupport bijdrage hopen we deze attributen te kunnen aanschaffen.

Stichting Dorpshuis Gasteren:
Met de opbrengst wil Stichting Dorpshuis Gasteren “slimme” buitenverlichting aanbrengen. Deze buitenverlichting past in een verdere verduurzaming van ons Dorpshuis.

Wij  waarderen het zeer als jij en jouw familie en vrienden stemmen op onze verenigingen tijdens de Rabo ClubSupport actie. Voor jou weinig moeite, voor ons zeer de moeite waard.
Ben je Rabo-lid bij Assen-Noord Drenthe: doe mee en laat je stem niet verloren gaan!

Kijk voor meer info op: www.rabobank.nl/assen-nd. Bedankt voor jouw steun!