Rabo ClubSupport maakt 3 penningmeesters blij

 

Blije penningmeesters van drie Gasterense verenigingen, na de bekendmaking van de resultaten van de Rabo ClubSupport-actie.

IJsvereniging Wintervreugd, Dorpshuis de Gasterije  en Sportvereniging de Rietvogels mogen samen maar liefst €1076 in ontvangst nemen; als volgt verdeeld:

  • Wintervreugd:    € 338       32 stemmen
  • De Gasterije:      € 348       33 stemmen
  • De Rietvogels:    € 390       37 stemmen

Deze bedragen werden verkregen doordat leden van de Rabobank Assen en Noord Drenthe hun stem hadden uitgebracht op onze verenigingen. In totaal had de Rabobank landelijk 12,7 miljoen euro beschikbaar gesteld om te verdelen over plaatselijke verenigingen/stichtingen.
Elk lid van de Rabobank kon 3 stemmen uitbrengen op een of meer van de deelnemende verenigingen/stichtingen. Maximaal 1 per club. Dit resulteerde voor Gasteren in de bovenstaande bedragen.

Voor ons als kleine verenigingen is dit veel geld en we zijn er dan ook erg blij mee.
Hartelijk dank voor het stemmen op ons!

En natuurlijk hartelijk dank aan de Rabobank voor hun prachtige initiatief.

Bestedingsdoelen:

IJsvereniging Wintervreugd wil haar opbrengst gebruiken voor het opknappen van de buitenkant van de kantine, met nieuwe betimmering en daarna opnieuw in de verf zetten.

Stichting Dorphuis Gasteren: De opbrengst van de Clubactie gaan we gebruiken om in de grote zaal LED sfeerverlichting aan te brengen zodat de geplande voorstellingen nog een extra dimensie krijgen.

Sportvereniging de Rietvogels: voor de sportgroepen volleybal en aerobics wordt nieuw spelmateriaal aangeschaft (ballen, matjes etc).

Harm Hollander, Harald Hidding en Klaasje Hollander, penningmeesters van
IJsvereniging Wintervreugd, dorpshuis de Gasterije en Sportvereniging de Rietvogels