Persbericht Suze Sanders-lezing

PERSBERICHT HUUS VAN DE TAOL / Het Drentse Boek

11 juli 2023

 

Literaire wandelroute over Suze Sanders van Drentsche Aa naar de Kymmelsberg in Schipborg

Op zondagmiddag 23 juli kunt u meelopen met de literaire wandelroute in Schipborg. Vooraf wordt het vijfde deel van de Underweg-wandelreeks over schrijfster Suze Sanders in café De Drentsche Aa gepresenteerd.

SCHIPBORG – Op zondagmiddag 23 juli start om 14.00 uur de Suze Sanders-lezing van Underweg in café De Drentsche Aa in Schipborg. Schrijfster Suze Sanders en haar gedicht Op de Kymmelsbarg staan in het middelpunt. Na de lezing lopen we onder kundige begeleiding van Theo Spek en Egbert Meijers door Schipborg naar de Kymmelsberg. De gasten zijn, behalve Suze Sanders: Egbert Meijers, schrijver, dichter, muzikant en ambassadeur van Nationaal park Drentsche Aa en Theo Spek, hoogleraar Landschapsgeschiedenis aan de Rijksuniversiteit Groningen. Voor de muziek zorgen Leonieke Toering en Jan-Roelof Bathoorn.

Kaarten (€7,50) kunt u reserveren bij het Huus van de Taol: www.huusvandetaol.nl/product/Suze-Sanders-lezing.

De schrijvers van de Underweg-serie, Gerrit Boer en Henk Berghuis, onthullen om de maand een deel van de serie. Bij het Huus van de Taol zijn ze dan voor € 5,- te downloaden (voor op de tablet, de computer of op de mobiel). Kijk op https://huusvandetaol.nl/product-categorie/boeken/.

Meer info:     info@huusvandetaol.nl

Klik hier voor het persbericht in het Drents