Muzikale ochtend in de Huiskamer

Afgelopen woensdag 1 februari  waren we met 10 personen in de Huiskamer. Eerst dronken we koffie en konden we gezellig bijpraten. Er kwam van alles aanbod en met de mooie naam van één van de bezoekers, Agnetha, werd het bruggetje gemaakt naar de muziek van Abba en naar het onderwerp van vandaag: muziekbingo.

Jeannet had bingo kaarten voor iedereen en daarop stonden titels van liedjes of de uitvoerende muzikanten. Vervolgens liet zij ons verschillende nummers horen en moesten wij kijken of wij iets op onze bingokaart konden aankruisen.

Het was een feest van herkenning met veel nummers uit onze jeugd en er werd uitgebreid meegezongen met nummers als “er zitten 2 motten in m’n ouwe jas”,  “de klokken van Arnemuiden”, “Rock around the Clock”, “ De Vogeltjesdans” en “Brandend Zand” om er maar een paar te noemen. Iedereen had er ontzettend veel plezier in en we hebben heel wat afgelachen. Het was reuze spannend wie er als eerste bingo had. De concurrentie was stevig en de spanning werd er nog even ingehouden door een tweede rondje koffie, maar uiteindelijk ging Vilma er met de prijs vandoor: een leuke mok gevuld met snoepjes.

De volgende Huiskamerbijeenkomst is op woensdag 15 februari van 9.30 uur tot 12.00 uur en dan gaan we op stap naar het Speelkaartenmuseum. Vertrek vanaf de Gasterije om 9.30 uur.