Kom van dat dak af in de Huiskamer

Afgelopen woensdagochtend was het een muzikaal gebeuren in de Huiskamer. Zoals al aangekondigd op de website van InGasteren kon de vertelling over paardentherapie niet doorgaan, maar gelukkig had Jeannet een alternatief achter de hand: muziekbingo. We waren met 11 personen. Nadat we koffie hadden gedronken en wat hadden bijgepraat, kregen we allemaal een bingokaart en een pen en ging de muziek van start. We luisterden naar een kort muziekfragment en moesten  dan kijken of we de artiest of de titel van het nummer op onze bingokaart konden vinden. Het waren heel wat nummers, van Kom van dat dak af van Peter Koelewijn tot Laat me van Ramses Shaffy, van carnavalkrakers tot mooie luisterliedjes. Alles kwam voorbij en er werd luidkeels meegezongen.

 

Het werd een spannende competitie, want op een gegeven moment waren er veel mensen die nog maar één hokje open hadden, maar uiteindelijk werd het een gedeelde overwinning van Els en Thea.

Zij kregen van onze discjockey Jeannet een doos lekkere chocolaatjes als prijs, waar ze de rest van de groep meteen van lieten meegenieten.

De volgende Huiskamerbijeenkomst is op 24 mei van 10.00 tot 12.00 uur. Dan bezoeken we de Schaapskooi in Balloo en de Balloohoeve. Vertrek vanaf de Gasterije om 10.00 uur.