Is de koe weer terug?

Nee, helaas, de koe die op zondag 4 november ’s nachts van de Brink verdween is niet terug, maar gelukkig heeft Glasvezel buitenaf gezorgd voor een nieuwe koe.

Dorpsgenoten hebben nog wel sporen van de vorige koe weten te traceren. Het lijkt er op dat ze nogal hardhandig is vervoerd achter een auto, witte en roze sporen achterlatend op het wegdek richting Anloo. Zo’n mishandeling gun je zelfs geen mascotte-koe.

De nieuwe koe (met het mooie rugnummer 14!) is aan ons en de navolgende dorpen ter beschikking gesteld door Glasvezel buitenaf. Twee vrijwilligers uit Annen hebben deze helemaal opgehaald in Zuid-Holland. Onze dank!
De familie Reinders heeft ons een nieuwe plek aangeboden: beter beschermd, achter schrikdraad, op hun erf aan de Brink. Hopelijk zal ze nu minder snel aan de wandel gaan. Goed idee, Jeannet!

Hoe gaat het met de aanmeldingen?

Het gaat uit de kunst, zowel in Gasteren als in heel Noordoost Drenthe!
In Gasteren zijn er (vandaag, 16 november) al 45 aanmeldingen, van de 81 die we horen te halen, maar we gaan natuurlijk voor meer.
Voor heel Noordoost Drenthe is met nog een volle maand te gaan een kwart van het benodigde aantal aanmeldingen al binnen (1030 van de 4100)
Hartelijk dank aan al diegenen die nu al een abonnement hebben afgesloten bij een van de aanbieders.

Nog niet aangemeld?

Dat kan nog steeds. De deadline is 17 december, maar het is natuurlijk veel prettiger dat we ons doel al eerder bereikt hebben.
Wij zijn blij met elke aanmelding!

Voor meer informatie: glasvezel@InGasteren.nl, elders op deze site en natuurlijk bij Glasvezel buitenaf

Met opperbeste groet, werkgroep glasvezel Gasteren