Frisse start met Amicitia (bijgewerkt)

Toneelvereniging Amicitia gaat weer van start. In de Gasterije is inmiddels een prachtig podium gerealiseerd waar we op zaterdag 30 oktober 2021 graag voor u optreden.

Het podium is gerealiseerd dankzij de fantastische hulp van Stichting Dorpshuis Gasteren en dankzij bijdragen van het VSB fonds, het Oranjefonds, het Rabofonds en de gemeente Aa en Hunze, samen met de provincie in het kader van ‘vitaal platteland’.

De toneelvoorstelling kan doorgaan dankzij een bijdrage van de gemeente Aa en Hunze en de provincie in het kader van ‘een frisse start’.

Door de Coronamaatregelen zit een blijspel met veel mensen op het podium er niet in. Wat kunt u wel van ons verwachten? We spelen voor u twee eenakters met als intermezzo een buffet verzorgd door Marchinus en Miranda.
De eenakters zijn geschreven door Leny Hamminga, Gien Bereik en Anne Doornbos: Miljoenenjacht.

Er zijn 50 plaatsen beschikbaar. We beginnen om 18.00 uur met de eerste eenakter. Daarna het buffet. Om 20.00 uur spelen we de tweede eenakter. De prijs is €30 inclusief buffet en koffie. (Buffet en koffie €25,00 en entree Amicitia € 5,00)

U kunt zich aanmelden via de mail gerthilbolling@me.com of telefonisch op nummer 06-11959963.
Graag uw naam, telefoonnummer en aantal personen vermelden. We komen dan langs met de kaarten. Ook dit jaar komen we niet langs met de donateurskaarten.