Dit jaar weer TT, dus ook opruimen!

Afgelopen maandagavond 28 juni en woensdagochtend 30 juni was het weer zover: de schoonmaak van enkele tribunes en de binnenring van het TT-circuit.

Op maandagavond vertrokken 19 vrijwilligers gewapend met bladblazers en bladharken richting TT-Baan. Omdat er dit jaar maar weinig toeschouwers waren was er ook maar weinig rommel. Dat werd vanaf de tribunes vakkundig naar beneden geblazen. Dit keer niet opgezogen met de gigastofzuiger maar door onszelf in plastic zakken gedaan. We waren snel klaar.


Woensdagochtend vertrokken 9 vrijwilligers vanaf de pannenkoekenboerderij om de binnenring van het TT-Circuit schoon te maken. Ook hier weer minder rommel dan we gewend waren maar het hele circuit (4,5 km) moest wel afgewerkt worden: Plastic zakken, flesjes, papier en bindbandjes werden met een ‘prikstok’ of met de hand opgeraapt. Gelukkig geen regen! Een team rechtsom, het andere team linksom. Als je elkaar tegenkomt ben je klaar. Daarna even uitblazen in de personeelskantine van het TT-Circuit.

Jan Tingen verzorgde de catering, op beide dagen.

De opgehaalde som komt ten goede van het dorpshuis die deze extra inkomsten goed kan gebruiken.

Hartelijk dank voor de hulp! Fijn dat jullie erbij waren!

Tot volgend jaar? Tot volgend jaar!