Afgelast! Digitale bingo op vrijdagavond 2 april

Helaas heeft Vereniging Dorpsbelangen moeten besluiten de digitale bingo op 2 april a.s. niet door te laten gaan. Het aantal opgaven ervoor was te gering.

Vereniging Dorpsbelangen gaat zich beraden op een nieuwe activiteit.

Binnenkort hoort u daar meer over.

Vereniging Dorpsbelangen

 

Speciaal voor de inwoners van Gasteren organiseert de Vereniging Dorpsbelangen een digitale bingo op vrijdagavond 2 april. Volledig coronaproof. Het enige dat je nodig hebt, is een computer, laptop, tablet of mobiele telefoon en internet. Iedereen kan vanuit zijn eigen huis meedoen. Vanaf 19.00 uur kun je inloggen en de bingo start om 20.00 uur. De bingokaarten ontvang je in de brievenbus en de prijzen worden rondgebracht op de avond zelf. Aanmelden doe je door uiterlijk vrijdag 26 maart een mail te sturen naar dorpsbelangengasteren@outlook.com of door na 18.00 uur ’s avonds te bellen naar Jeannet Reinders, telefoonnummer: 06-13803517. Geef bij je aanmelding je naam, adres en met hoeveel personen je meedoet.

We organiseren de Bingo met het programma Zoom. Mocht je nou niet zeker zijn hoe dat werkt of dat nog niet gebruikt hebben. Geeft niks. Wij organiseren voorafgaande aan de bingo een proef Zoom meeting (het programma hoeft niet geïnstalleerd te worden). Heb je andere vragen (of geen internet of computer) laat het ons weten, dan denken we mee over een oplossing.

Deze activiteit wordt ondersteund door de gemeente Aa en Hunze.