De Huiskamer in Franse sferen

Als je naar dit plaatje kijkt zou je je bijna in Frankrijk wanen. Op een zomermorgen in de schaduw van de bomen met elkaar gezellig keuvelen en jeu de boules spelen! Maar zo ver als Frankrijk gingen de bezoekers van de Huiskamer op 26 juni jl. niet. Zij speelden op de jeu-de-boules-baan naast de Gasterije en dronken na afloop geen wijn maar zelfgemaakte smoothies. Hoe goed kan het leven zijn in Gasteren.

Volgende keer gaan we elkaar verhalen vertellen. Dat kan op verschillende manieren. Door een verhaal of gedicht voor te lezen, of over een boek te vertellen dat je heel mooi vond of misschien wel door herinneringen op te halen aan de hand van meegebrachte foto’s. Misschien wil iemand wel iets vertellen door een tekening te maken. Het is allemaal mogelijk.

Wilt u eens komen kijken en misschien wel zelf mee doen? Dat kan, de volgende huiskamerbijeenkomst is op woensdag 10 juli as van 10.00 uur – 12.00 uur. En als u hulp nodig heeft om bij de Gasterije te komen belt u het telefoonnummer van GGvE 06-20122349. We zorgen ervoor dat u gebracht en gehaald wordt.