Sportdag De Rietvogels

Wanneer:
7 april 2019 @ 09:30
2019-04-07T09:30:00+02:00
2019-04-07T09:45:00+02:00
Waar:
de Gasterije

Omdat er voor een paar sporten niet voldoende deelnemers beschikbaar zijn hebben we het programma voor de sportdag van de Rietvogels iets aangepast.

De volgende activiteiten staan op het programma: ATB (clinic + tocht), jeu de boules, pannavoetbal voor de schooljeugd en biljarten. Verder komt de reuze-sjoelbak weer van zolder: speel mee en wordt sjoelkampioen 2019 van Gasteren. Als afsluiting hebben we voor de deelnemers soep met broodjes (kosteloos).

ATB:
Fietstoerclub De Dobberieders uit Zuidlaren verzorgt de ATB-clinic en de daarop aansluitende tocht. Je kunt naar eigen keuze meedoen aan de clinic, of de tocht, of aan beide. Geschikt voor jong en oud, ervaren of beginner. De begeleiders zijn er helemaal op ingespeeld en zorgen voor een bijna persoonlijke begeleiding. Leerzaam, sportief en uitdagend. Wil je meedoen, stuur dan een mailtje naar b.m.mulder@gmail.com, graag zo spoedig mogelijk. Voor fiets en helm kan eventueel gezorgd worden.
De clinic begint om 9.30 uur, de tocht aansluitend om ca. 10.45 uur.

Jeu de boule:
Net als vorig jaar wordt er ook dit jaar een jeu de boules toernooi gehouden, als start van het seizoen, verdeeld over 3 zondagen: 7, 14 en 28 april. Onze sportdag is dus tevens de startzondag van het toernooi. Wil je meedoen aan het hele toernooi, of alleen deze zondag een balletje gooien: het kan allemaal. Doe je mee aan het toernooi, stuur dan een mailtje naar:  b.m.mulder@gmail.com, graag voor vrijdag 5 april.
Het jeu de boules-toernooi begint om 10.15 uur.

Andere activiteiten:
Voor de schooljeugd hebben we een leuk opblaasbaar speelveld voor pannavoetbal, waarin 2 tegen 2 gespeeld kan worden. Gewoon komen en meedoen.
Hiermee beginnen we om 11.00 uur.

Wil je biljarten wel eens uitproberen? Dan kan vanaf 10.45 uur.
Voor de gezelligheid kun je de hele morgen meedoen met sjoelen en zelfs spelen om het kampioenschap van Gasteren.

Klaasje, Isabel, Ben,
Bestuur de Rietvogels