Winterbuffet op zondag 29 januari

Een mooie wandeling in een winters sneeuwlandschap, gevolgd door een heerlijk buffet in de Gasterije, dat wil de stichting Af en Toe Wat en sportvereniging De Rietvogels u graag opnieuw aanbieden op zondag 29 januari.
Net als in vorige jaren zal keurslager Hilbert Boxem uit Gieten weer een heerlijk en uitgebreid buffet verzorgen.

Voorafgaand aan de maaltijd in de Gasterije kunt u meedoen aan:

  • Wandeling rond Gasteren (ca. 1 uur); start om 14.30 uur.
  • Voor iedereen, jong en oud, die niet kan of wil wandelen: rummikub en klaverjassen, vanaf 15.30 uur.

Dit jaar gaat de Boermarke ons onderweg tijdens de wandeling iets vertellen over het boerenleven in Gasteren. We brengen o.a. een bezoek aan landbouwbedrijf van Rhee (Oosteinde 12), waar u getrakteerd wordt op warme chocolademelk of glühwein. Wie liever niet mee gaat met de wandeling is tegen 15.30 uur ook welkom bij de fam. van Rhee.

Om 16.45 uur wordt het buffet geopend.
De kosten hiervoor bedragen: volwassenen: € 10,-; kinderen tot 4 jaar gratis en t/m basisschoolleeftijd € 5,-.
Slagerij Boxem heeft ook dit jaar haar prijzen niet verhoogd!
Omdat we opnieuw subsidie van de gemeente hopen te ontvangen voor de organisatie van de wandeling kunnen wij weer dezelfde prijzen hanteren als vorige jaren.

In de week van 18 t/m 21 januari wordt de opgavestrook die u in de bus heeft gehad weer opgehaald en dan kunt u ook de kosten van het buffet met ons afrekenen.
Mochten wij u niet thuis getroffen hebben, wilt u het strookje dan uiterlijk maandag 23 januari afgeven bij Klaasje Hollander, Westeinde 7, tel. 231426 ?