Winterbuffet op zondag 28 januari

Eind januari komt weer in zicht: tijd voor onze jaarlijkse winterwandeling op zondag 28 januari, georganiseerd door stichting Af en Toe Wat en sportvereniging De Rietvogels. En net als in vorige jaren zal keurslager Hilbert Boxem uit Gieten aansluitend weer zorgen voor een heerlijk en gevarieerd winterbuffet.

Voorafgaand aan de maaltijd in de Gasterije:

  • Kunt u meedoen aan een wandeling rond Gasteren, start om 14.00 uur.
  • Is er, vanaf 15.30 uur voor iedereen die niet meegaat met de wandeling, in het dorpshuis een presentatie van oude films en foto’s over Gasteren, onder het genot van een glaasje glühwein of chocolademelk.

Dit jaar gaat de wandeling naar het Ubbinkbos, waar de familie Ubbink ons iets gaat vertellen over het heden en verleden van dit bijzondere bos. Onderweg zullen enkele dorpsgenoten iets laten zien van de herstelwerkzaamheden rond de ijsbaan en van de activiteiten van de natuurwerkgroep in de Gasterse duinen. Bij het Ubbinkbos wordt u getrakteerd op warme chocolademelk of glühwein.
Als u niet mee gaat met de wandeling bent u tegen 15.00 uur ook welkom voor het verhaal over het Ubbinkbos en voor een drankje bij de ingang van het bos, dichtbij de familie Oomen, Oosteinde 20.

Rond 16.45 uur wordt het buffet geopend. De kosten hiervoor bedragen: volwassenen: €10,-; kinderen tot 4 jaar gratis en t/m de basisschoolleeftijd €5,-.

In de week van 15 t/m 20 januari wordt de opgavestrook die u in de bus heeft gekregen weer opgehaald en kunt u dan ook de kosten van het buffet met ons afrekenen.
Mochten wij u niet thuis getroffen hebben, dan kunt u het strookje ook afgeven bij Klaasje Hollander, Westeinde 7 (tel. 231426), tot uiterlijk zondag 21 januari.