Website vernieuwd!

Zoals u ziet is de website InGasteren aangepast. Vooral de buitenkant is veranderd. U zult zien dat de inhoud van de site niet echt veel anders is dan u gewend bent.

Waarom ?

De redactie heeft besloten over te gaan naar een ander technisch ‘platform’ om de virusgevoeligheid verder te verminderen en het onderhoud van de site eenvoudiger te maken.
Bovendien hebben we onze dorpswebsite meer afgestemd op websites zoals u die vindt bij sites van kranten en nieuwsrubrieken.

Wat ?

De inhoud van de vaste informatie op InGasteren.nl is nauwelijks aangepast; ook de bijbehorende menu-items zijn bijna gelijk gebleven. Verder zijn ook de nieuwsrubrieken nog hetzelfde als u van ons gewend bent.
In ons nieuwsarchief hebben we ca. 250 berichten overgenomen van de ‘oude’-site, vanaf 1 januari 2016. Oudere artikelen worden niet meer beschikbaar gesteld.
In de nieuwe foto-galerij vind u de foto’s terug vanaf  januari 2014.

Hoe ver zijn we ?

Natuurlijk is nog niet alles 100% gereed. U vind ongetwijfeld nog details die niet kloppen, zoals verkeerde lettertypes in de oudere berichten. Ook is de startpagina op smart-phone nog niet in orde. De redactie blijft nog wel even doorgaan met het aanbrengen van verbeteringen en aanpassingen.
Bovendien willen we graag de informatie van de verenigingen en bedrijven graag verbeteren, maar daar hebben we uw hulp voor nodig.

Oproep

 1. Voor verenigingen en bedrijven
  De informatie van verenigingen en bedrijven kan beslist nog beter. Stuur ons verbeterde tekst en/of mooiere en meer recente foto’s.
  Staat uw bedrijf nog niet in de lijst van bedrijven: stuur ons een bericht; wij plaatsen het graag.
 2. Voor u als lezer
  Ziet u fouten, tekortkomingen of andere ongerechtigheden op de site, of heeft u suggesties voor verbeteringen: geef ze aan ons door.
 3. Wilt ons helpen als mede-webmaster ?
  Op dit moment ligt het technisch beheer van de site in handen van 2 webmasters: Ben Mulder en John van de Kaap. Zij stellen extra hulp bij het in stand houden van de site zeer op prijs.
  Na de overgang naar een ander technisch platform is het beheer eenvoudiger en overzichtelijker geworden; daarmee is het voor een ‘nieuwkomer’ als webmaster ook een stuk eenvoudiger om er in thuis te raken. Wij zouden het zeer waarderen als u zich aanmeldt als webmaster voor onze dorpssite:

Stuur uw reacties naar deredactie@ingasteren.nl