Sporten bij de Rietvogels 2017 – 2018

Het sportseizoen is weer begonnen. Hieronder zie je een overzicht van de wekelijkse activiteiten van de Rietvogels. Voor bijna alle sporten zijn nieuwe deelnemers van harte welkom.

 • Volleybal: dinsdagavond 20.00 uur
  Doe mee aan ons wekelijks volleybal-uurtje: geschikt voor jong en oud, voor dames en heren. We hebben een zeer enthousiaste groep, maar kunnen nog versterking gebruiken. Een keer per maand spelen we in een kleine, zelf georganiseerde recreatiecompetitie tegen teams uit Gieten, Annen en Oudemolen/ Taarlo; sportief en heel gezellig.
 • Biljarten
  Er zijn maar liefst 4 biljartgroepen: maandagmiddag; maandag-, dinsdag en woensdagavond. Op zaterdag 2 december houden we weer ons jaarlijkse biljarttoernooi om het kampioenschap van Gasteren. Noteer deze datum alvast in je agenda.
 • Aerobics/fitness: vrijdagmorgen 9.00 uur
  Wekelijks is er aerobics/fitness, op enthousiaste en deskundige wijze verzorgd door Bea Tiems. Als de vrijdagmorgen een keer niet past, kunnen deelnemers op maandagavond terecht bij GAVAS in Anloo, ook onder begeleiding van Bea. Nieuwe deelnemers zijn van harte welkom.
 • Jeu de boules
  Elke zondagmorgen spelen we ‘jeu de boules’ op de nieuwe baan op het sportveld. Lekker ontspannen en heel gezellig; meer deelname is zeer welkom. Op dit moment beginnen we om 10.30 uur. Bij grotere deelname kan er in meerdere groepen worden gespeeld en kan het begintijdstip in onderling overleg worden aangepast.

Kijk voor het volledige weekprogramma en voor contactpersonen op onze dorpssite InGasteren.nl, onder sportvereniging de Rietvogels. Als je interesse hebt in een van onze sporten, neem dan contact op met de betreffende contactpersoon of kom gewoon langs tijdens het sporten.