Sporten bij de Rietvogels 2016/2017

Het sportseizoen is weer begonnen. Hieronder zie je een overzicht van de wekelijkse activiteiten van Sportvereniging de Rietvogels. Voor alle sporten zijn nieuwe deelnemers van harte welkom.
Voor aerobics werken we samen met GAVAS uit Anloo.

  • Volleybal: dinsdagavond 20.00 uur
    Doe mee aan ons wekelijks volleybaluurtje: geschikt voor jong en oud, voor dames en heren. We hebben een zeer enthousiaste groep, maar kunnen best nog versterking gebruiken. Een keer per maand spelen we in een kleine, zelf georganiseerde recreatiecompetitie tegen teams uit Gieten, Annen en Oudemolen/Taarlo; sportief en heel gezellig.
  • Biljarten
    Er zijn maar liefst 4 biljartgroepen: maandagmiddag; maandag-, dinsdag en woensdagavond. In november houden we weer ons jaarlijkse biljarttoernooi.
  • Aerobics/fitness: vrijdagmorgen 9.00 uur
    Wekelijks is er aerobics/fitness, op enthousiaste en deskundige wijze verzorgd door Bea Tiems. Als de vrijdagmorgen een keer niet past, kunnen deelnemers op maandagavond terecht in Anloo, ook onder begeleiding van Bea. Nieuwe deelnemers zijn van harte welkom.  

Kijk voor het volledige weekprogramma en voor contactpersonen elders op deze site, onder sportvereniging de Rietvogels. Als je interesse hebt in een van onze sporten, neem dan contact op met de betreffende contactpersoon of kom gewoon langs tijdens het sporten.

Bestuur de Rietvogels