Record aantal bezoekers Filmclub

Het is donderdag 16 februari 2016, 19:45 uur. Jan heeft het projectiescherm laten dalen en de biljartlampen “opgetakeld”. Trijnie laat de koffie pruttelen. John is in de weer met afstandsbedieningen en de gebruiksaanwijzing. Arno bereidt zich voor op financiele afwikkeling van de tweede filmavond van dit jaar. De eerste filmbezoekers komen binnen. Uiteindelijk genieten in totaal 23 mensen van een prachtige film: Red Turtle van Michael Dudok de Wit. Nog niet eerder kon de filmclub zich op zo’n groot aantal toeschouwers verheugen. Na afloop bleef het overgrote deel van de bezoekers gezellig “hangen” voor een gezellige nazit … een erg gewaardeerd onderdeel van de avond.

Het seizoen 2016-2017 van de Filmclub kent 7 filmavonden. De vertoonde films zijn: Wild Tales (16 toeschouwers), Jour de Fête (11), The Reader (8), Departures (16) en Red Turtle (23). Op donderdag 16 maart 2017 draaien we een film met wijdse uitzichten in Texas en op donderdag 13 april 2017 vertoont de filmclub een culinair schouwspel. Helaas mag de Filmclub geen publiekelijke mededelingen doen over de vertonen films. Stuur een e-mailbericht aan <filmclub@ingasteren.nl> en Arno/John plaatsen uw naam op de verzendlijst: u ontvangt dan maandelijks informatie over de te ontvangen film.

De entree voor de film inclusief 1 koffie/thee bedraagt slechts € 3,00. (Bezoekers aan de filmclub die nog niet eerder de Filmclub hebben bezocht betalen alleen de koffie: €1,50 (en overige consumpties).)