Opruimen TT-baan/tribunes

Binnenkort is het weer zover! Dan mogen wij (inwoners van het prachtige 5-sterrendorp Gasteren) een aantal tribunes en een deel van de binnenbaan van het TT-circuit in Assen (net als voorgaande jaren) opruimen.

De opbrengsten hiervan zijn de moeite waard en worden door het bestuur van ons dorpshuis “de Gasterije” gebruikt voor de exploitatie van het dorpshuis. Daardoor kan de huur voor de diverse verenigingen laag blijven en is er geld voor onderhoud.
Ook als u weinig gebruik maakt van de voorzieningen van ons dorpshuis: geeft u zich deze keer toch op als deelnemer/ster. Vele handen maken licht werk, het komt de saamhorigheid ten goede en het is nog gezellig ook! Voor koffie, frisdrank, etc. wordt gezorgd.
Als u heeft, neemt u dan een bladhark of bladblazer (op benzine!) mee.

U kunt zich opgeven of via email bij: Berry Tiems berry.tiems@planet.nl of Arno Klee kleea@telfort.nl. Binnenkort ontvangt u ook een brief met strookje in de bus. U kunt zich ook aanmelden via dat strookje.

We maken schoon op:

  • Maandagavond 26 juni: vertrek om 18.30 uur vanaf de pannenkoekenboerderij. We maken dan een aantal tribunes schoon.
  • Woensdagmorgen 28 juni: vertrek om 08.30 uur vanaf de pannenkoekenboerderij. We maken dan een deel van de TT-baan (binnenring) schoon.