Open Huis met High Tea in Holthuys

Beleef het nieuwe Holthuys in Annen

De komende jaren worden de woningen en algemene ruimten in ’t Holthuys in Annen opgeknapt, zodat het verzorgingshuis klaar is voor de nieuwe toekomst van ouderenhuisvesting.
Wilt u het nieuwe wonen in ‘t Holthuys in Annen beleven? Dan bent u op vrijdagmiddag 22 januari tussen 14.30 en 17.00 uur van harte welkom. Loop binnen en maak kennis met de mensen en het aanbod van woningen, services en voorzieningen in ’t Holthuys.

Zelfstandig wonen met extra’s
Door het scheiden van wonen en zorg krijgt ‘t Holthuys in Annen een nieuwe invulling van ‘Verzorgd Wonen’. De appartementen in ’t Holthuys worden nu ook verhuurd aan zelfstandig wonende ouderen. Naast wonen biedt ‘t Holthuys diverse mogelijkheden van zorg, faciliteiten en diensten. Dit maakt het woongebouw tot een plek waar ouderen zelfstandig en toch samen kunnen wonen. Veilig, gezellig en betaalbaar, met zorg en dienstverlening binnen handbereik, voor nu of later.

Wat heeft ‘t Holthuys nu en in de toekomst te bieden?
De Open Dag biedt een mooie kans om  te ervaren, wat wonen in ‘t Holthuys betekent. Of misschien wilt u graag vrijwilliger worden.
Woningcorporatie Habion, beheerder Hoekstra Vastgoedbeheer en zorgpartner Dignis nodigen u van harte uit op vrijdagmiddag 22 januari tussen 14.30 en 17.00 uur in ‘t Holthuys, Wepel 2 in Annen. Laat u die middag informeren over wonen en leven in ’t Holthuys, maak kennis met de huurders en medewerkers, bezoek de modelwoning en geniet van een High Tea in het restaurant.