OBS: Geschiedenis met toekomst

Op zaterdag 20 mei 2017 vindt de feestelijke afsluiting plaats van de viering van 200 jaar school in Anloo. Inmiddels kunnen we al meer vertellen over het programma.
U bent allen welkom van 13.00 uur tot 17.00 uur, op school en op het schoolplein. ENTREE IS GRATIS!
Tegelijkertijd zal in het Dorpshuis de open dag worden gehouden van Historisch Anloo en u kunt zo gemakkelijk binnendoor lopen van het ene naar het andere evenement!
De viering is bedoeld voor alle belangstellenden, oud-leerlingen, ouders, inwoners van Anloo of omliggende dorpen, kortom iedereen die het leuk vindt om stil te staan bij de rijke historie van de school, en natuurlijk alle kinderen! Voor vermaak wordt gezorgd!
Het programma staat bol van leuke activiteiten: U kunt natuurlijk veel foto’s, dia’s en films bekijken, attributen of lesmateriaal uit een (ver?) verleden,  lessen volgen uit vroegere tijden, een lezing over kinderliteratuur bijwonen en optredens van de kinderen bekijken. Er zal een marktje worden gehouden met onder andere boekenverkoop en een hoop leuke ouderwetse en moderne spelletjes, knutselen, en koekjes bakken en pannenkoeken voor de kinderen! Bovendien is er een open podium voor de kinderen, waar zij hun talenten kunnen laten zien!
Komt allen en zeg het voort, als u iemand kent die misschien graag zou komen, maar die we mogelijk niet bereiken met de nieuwsbrieven of huis-aan-huiskranten!

Werkgroep 200 jaar school (Elsje, Marleen, Bettina, Albert, Ruud Mulder)