Muziekvoorstelling Updiggin’ in Aa en Hunze

Water en land komen samen in een nieuw verband

Op 24 en 25 november speelt de intrigerende muziekvoorstelling Updiggin’ in Aa- en Hunze. Overal waar de bijzonder gevoelige voorstelling speelt, maken lokale spelers uit de omgeving een lokaal programma bij de voorstelling onder leiding van een professionele regisseur.

In Aa- en Hunze maakt Frank Odijk met een groep zeer enthousiaste mensen; van toneelspelers tot kunstenaars tot mensen die voor de eerste keer de planken betreden, de korte voorstelling ‘Maar…’ over de maar die je tegenhoudt – Maar… dat kan ik niet – en over de maar die je uitdaagt om eens verder te kijken – Maar… het kan ook anders.

Werk van Laurens Boersma, beeldend kunstenaar en gevestigd te Annerveenschekanaal, wordt getoond tijdens het lokale programma bij Updiggin’ Maar… in Aa en Hunze op 24 & 25 november om 19.00 in MFC De Badde in Annerveenschekanaal.

De serie waar dit werk uit afkomstig is, heet ‘Waterland’ en verbeeldt het landschap in de Veenkoloniën nadat de gewassen zijn geoogst. Water en land komen samen in een nieuw verband.

Benieuwd geworden hoe het werk van Laurens deel uitmaakt van de voorstelling? Kom dan kijken naar Maar… en Updiggin’ in MFC de Badde op vrijdag 24 en zaterdag 25 november om 19.00.

Kaarten kosten maar €6,00 in de voorverkoop en €7,50 aan de deur. En daar zie je dus wel twéé bijzondere voorstellingen voor! Reserveer via Colinda Feijth-Gerrits: colindagerrits@hotmail.com.

Kijk voor meer informatie over Solace I Guess: Updiggin’ en over het lokale programma Maar… op www.solaceiguess.com. Wilt u meer weten over Laurens Boersma, bekijk zijn website en lees zijn blog: www.laurensboersma.com.