Heidstra Fotografie

Marchien Heidstra is de fotografe achter Heidstra Fotografie in Gasteren. Ze is een zogenoemde sfeerfotografe en heeft een duidelijke eigen stijl. Voorop staat het zo weinig mogelijk aansturen van de modellen die ze voor de lens krijgt. Op die manier lukt het om de sfeer van het moment te pakken. De modellen zijn voornamelijk honden, paarden en jonge kinderen.

  • Hondenshoot / Paard en eigenaar: deze fotoshoots vinden  altijd buiten plaats, in het natuurlijk licht. Om de eigenheid van het dier goed vast te kunnen leggen, en de bijzondere band die er vaak tussen eigenaar en dier bestaat, is een rustige ontspannen, ongedwongen en plezierige sfeer belangrijk. De dieren dienen een vorm van vrijheid en vertrouwen voelen, zo min mogelijk stress. Het dier bepaalt dan ook in grote mate hoe een shoot verloopt en hoeveel tijd het kost. Genieten en plezier hebben staat altijd voorop.
  • Magische Kindershoots; in deze shoots gaan de kinderen op avontuur. Met kleine props en een vleugje Photoshop, krijgen de kinderen een hoofdrol in hun eigen sprookje. Alle tijd wordt genomen om de kinderen op hun gemak te stellen en in hun eigen wereldje te laten stappen.

Naast het boeken van een fotoshoots is het ook mogelijk om workshops te volgen. Neem gerust een kijkje op de website om een idee te krijgen van deze stijl van fotografie.

Voor meer informatie:
T: 06-12997316
E: info@heidstrafotografie.nl
W: www.heidstrafotografie.nl
F: Facebook
I: Instagram