FC Groningen komt naar ons toe – update

 

 

 

**** Het gaat door; Hans Nijland komt woensdag 16 maart naar de Gasterije. Er zijn voldoende aanmeldingen. Heeft u zich nog niet aangemeld en wilt u er alsnog bij zijn: stuur dan zo snel  mogelijk een mailtje. Vrienden of familieleden zijn ook van harte welkom. ****

Deze keer geen bustrip naar de Euroborg, maar sportvereniging de Rietvogels heeft Hans Nijland, directeur van FC Groningen en Groninger van het jaar 2015, uitgenodigd als gastspreker in dorpshuis de Gasterije op woensdag 16 maart.
Hans Nijland is een geboren verteller. Hij heeft prachtige verhalen over het reilen en zeilen van FC Groningen, over de Groene Kathedraal, over de bekerwinst op PEC Zwolle en over het nieuwe Topsportzorgentrum, maar het mooist zijn zijn anekdotes over (transfers van) sterspelers als Luis Suarez, Eric Nevland, Marcus Berg of Dusan Tadic. Op deze avond komen al die mooie verhalen voorbij.

Hans Nijland doet dit niet gratis. Dat wil zeggen: hij verdient er zelf geen cent aan, maar de opbrengst van de avond gaat naar een van de goede doelen die ‘FC Groningen in de Maatschappij’ ondersteunt. Deze stichting, met Arjan Robben als ambassadeur, ondersteunt onder andere: Stichting Opkikker, Kids United, Stichting CliniClowns en het Ronald McDonald Huis.
Om Hans Nijland niet met lege handen naar Groningen terug te laten gaan organiseert de Rietvogels een loterij. Dit werkt als volgt: de entree van de avond is €5,-; daarvoor ontvang je 3 loten en een consumptiemunt. 
Er kunnen mooie prijzen gewonnen worden, met als hoofdprijs 2 toegangskaarten voor de hoofdtribune voor de wedstrijd FC Groningen – Vitesse op zondag 20 maart.
De gehele opbrengst gaat naar de goede doelen van FC Groningen.

DIT MAG JE NIET MISSEN !!!

Graag even aanmelden via de mail vóór donderdag 10 maart (derietvogels@gmail.com).