De ins en outs van het TT-circuit

Op donderdag 9 november geeft Mark van Aalderen (lid van het managementteam van de TT-organisatie) een presentatie over de TT van Assen. Zijn verhaal geeft inzicht over allerlei aspecten van de TT, ondersteund door beeld en geluid. Het belooft een interessante avond te worden voor diegenen die geïnteresseerd zijn in de TT van Assen.
Productieracer 80cc van Peter Oettl
Als extra bezienswaardigheid zal ook de originele, uit 1981 stammende 80cc Krauser productieracer van Peter Oettl aanwezig zijn. Oettl heeft op deze Krauser van 1981 tot 1987 deelgenomen aan GP’s en heeft er zelfs mee op de TT van Assen gereden. De huidige eigenaar rijdt er slechts nog demo-ritten mee, onder de vlag van de Golden Fifty. Deze organisaties biedt een mooie samenstelling van coureurs en machines uit de gouden 80cc tijd; een klasse die helaas in 1989 haar bestaansrecht verloor.
Deze interessante avond vindt plaats in de Gasterije, Gagels 4 te Gasteren. De avond begint om 20:00 uur. De entree bedraagt €5,00 inclusief een kop koffie.
Graag willen de organisatoren weten op hoeveel belangstellenden zij kunnen rekenen; daarom is aanmelden (tot en met 9 november) per mail (<vofdegasterije@outlook.com>) of telefonisch (0622036161) wenselijk.