Doe mee met het Aa en Hunze panel

De gemeente heeft het digitale Aa en Hunze panel geopend, om zo beter te weten wat er leeft onder haar inwoners. Uw meningen en ervaringen zijn belangrijk voor het gemeentelijk beleid. Wij hopen daarom dat u meedoet met het Aa en Hunze panel.

Uitnodiging. Als u zich aanmeldt als panellid, ontvangt u een aantal keer per jaar een uitnodiging om via internet een digitale vragenlijst in te vullen. Hiervan krijgt u per e-mail bericht. Deelname is vrijblijvend. Per onderwerp kunt u besluiten of u wilt meedoen. Deelname aan het panel is vrijblijvend. Wanneer u een keer wilt overslaan, bijvoorbeeld door vakantie, dan kan dat. Ook kunt u via deze website altijd aangeven te willen stoppen als panellid.

Anoniem en vertrouwelijk. Uw antwoorden worden anoniem verwerkt en uw gegevens vertrouwelijk behandeld door I&O Research, het externe onderzoeksbureau dat in opdracht van de gemeente Aa en Hunze dit panel beheert. Na afloop van elke peiling informeren wij u per e-mail over de belangrijkste uitkomsten.

Informatie en aanmelden: klik HIER.

Uitslagen van afgesloten onderzoeken: klik HIER.