De Filmclub draait weer een leuke film

Op donderdagavond 18 januari 2018 vervolgt De Filmclub haar programma met  …  helaas: De Filmclub mag in verband met auteursrechten de naam van de film niet noemen. Wilt u weten welke film De Filmclub vertoont? Stuur dan een e-mail aan <filmclub@ingasteren.nl>.

De entree bedraagt slechts €3,00, inclusief kop koffie/thee. AANBIEDING: iemand die nog niet eerder geweest is, betaalt slechts de koffie/thee (€1,50). En een reguliere bezoeker die iemand meeneemt die nog niet eerder is geweest … betaalt ook slechts de koffie/thee (€1,50). Zo’n kans laat je toch niet liggen?

De Filmclub vertoont films waarvan je vaak na afloop zegt: “dat was een indrukwekkende film“. Sommige films zijn wel eens op de televisie vertoond … maar het grote verschil met de huiskamer is de gezelligheid in de after-movie: met elkaar na-zitten, na-kletsen over de film en over de andere dingen uit het leven onder het genot van een frisje of een glaasje bier. Marchienus en Miranda zijn hierbij gastheer- en vrouw.

Wilt u voortaan als een van de eersten weten welke film De Filmclub vertoont? Stuur dan een bericht aan <filmclub@ingasteren.nl>; De Filmclub zet uw e-mailadres op de mailinglist.

En heeft u een suggestie voor een film? Mail uw suggestie aan <filmclub@ingasteren.nl>.

Om te noteren in de agenda: – donderdag 15 februari 2018, donderdag 15 maart 2018 en donderdag 19 april 2018.