Afscheid van Jan en Trijnie Tingen

In september, precies 20 jaar geleden werd het nieuwe dorpshuis De Gasterije in gebruik genomen. Sinds dat allereerste begin hebben Jan en Trijnie Tingen daar al die jaren als beheerdersechtpaar de scepter gezwaaid. En toen hadden ze er al 10 jaar als beheerder van de kantine van de sportvereniging De Rietvogels opzitten. Dan moet er toch een keer een eind aankomen.

Dat komt er ook. Met ingang van 1 september gaan zij stoppen. Op zaterdag 16 september gaan we officieel afscheid van hen nemen. Met een feestelijke afscheidsreceptie, uiteraard in De Gasterije, van 17.00 tot 19.00 uur, met een kopje koffie en daarna een hapje en een drankje. Alle (oud)dorpelingen die goede herinneringen bewaren aan hun gastvrijheid en goede verzorging zijn van harte welkom.

En hoe moet het dan verder met De Gasterije? Gelukkig heeft het dorpshuisbestuur al een nieuw beheerdersechtpaar gevonden. Marchinus en Miranda Giezen gaan het stokje van Jan en Trijnie overnemen. Velen van u zullen hen al kennen omdat ze Jan en Trijnie bij verschillende evenementen in De Gasterije al assisteerden als ober. De afscheidsreceptie leek ons een goed moment om hen officieel aan u voor te stellen.

Bestuur van dorpshuis De Gasterije