Magnusfair – zaterdag 22 april

De rommelmarkt van de Magnuskerk, sinds zeven jaar beter bekend als de MAGNUSFAIR, is een begrip in Anloo en omstreken. Al 29 jaar wordt in het voorjaar deze markt georganiseerd, waarvoor vele vrijwilligers zich belangeloos inzetten om geld in te zamelen voor een goed doel. Elk jaar wordt een goed doel gezocht en in 2017 is dat het diaconieproject Save the Children geworden. Het geld gaat naar een organisatie die vluchtelingenkinderen ondersteund. Dit doel wordt met 50 % van het verdiende geld gesteund. De rest van het geld wordt besteed aan het onderhoud van Anloo’s 900 jaar oude Magnuskerk, Drenthe’s oudste kerk.

Deze 29ste editie van de Magnusfair wordt zoals altijd gehouden in en rondom de prachtige oude kerk van Anloo. Je vind er een keur aan bruikbare en vriendelijk geprijsde spullen, zoals lampen, speelgoed, kleding, glas en serviesgoed, gereedschap, boeken, meubilair, electronica, potten, pannen, vazen enzovoort.
(Als uw goed verkoopbare spullen u in de weg staan dan kan dat ingebracht worden op 20 en 21 april tussen 14.00 en 18.00 uur in de kerk van Anloo. Neem eventueel van te voren even contact op met de heer J. de Heer, jgdeheer@yahoo.com .)

Tenslotte is de MAGNUSFAIR ook een sociaal gebeuren, zoals het vroeger ook was; je praat, je drinkt een heerlijk kop FairTrade koffie of thee met een overheerlijk stuk taart en je komt ook nog eens bekenden tegen!!

De MAGNUSFAIR wordt georganiseerd op zaterdag 22 april van 10.00 tot 14.00 uur. 
Iedereen die dit leest is van harte welkom op de Kerkbrink van Anloo!!!!