50 Jaar Dorpshuis

U wist het al. Op zaterdag 17 september vindt het dorpsfeest plaats om het 50-jarig bestaan van het Dorpshuis met elkaar te vieren. De feestcommissie kan vast een eerste tipje van de sluier oplichten.

Om 13.00 uur begint het feest met een ontvangst in de Gasterije waarbij ook de burgemeester zijn opwachting maakt en een actieve rol zal vervullen. Dan volgt een korte historische wandeling door Gasteren. Voor hen die wat minder goed ter been zijn rijdt een Jan Plezier mee. Vanaf de wagen verzorgt een prominente Gastenaar (van wie we de naam nog niet willen verklappen) het historisch verantwoorde commentaar. Als de wandeling aan u niet besteed is zou u ook de foto-expositie en filmvoorstelling kunnen bezoeken of onder het genot van een kopje koffie met feesttaart gewoon even lekker bij kunnen praten met oude bekenden. Na de wandeling vinden binnen en buiten nog diverse activiteiten plaats. Voor elk wat wils. Totdat het tijd is voor de BBQ. Bij mooi weer natuurlijk buiten, anders in de grote zaal. Daar wordt ’s avonds ook de muzikale afsluiting verzorgd door een swingende band met een repertoire dat zowel jong als oud zal aanspreken.

Alle feestelijkheden zijn gratis maar voor deelname aan de BBQ wordt een bijdrage gevraagd. Wie hier gebruik van wil maken kan zich daarvoor op een later moment aanmelden. Houdt de website in de gaten.

Natuurlijk is dit een feest voor alle Gastenaren maar ook oud-Gastenaren die goede herinneringen bewaren aan het dorpshuis zijn van harte welkom.